Ulrika Andersson

Nya hämtningsrutiner!

Vi vill meddela att det kommer att införas nya hämtningsrutiner för våra kunder från och med den 13 mars. Vi har tagit det här beslutet för att förbättra vår service och för att effektivisera vårt hämtningsarbete.

De nya rutinerna innebär att hämtningstiderna kommer att vara mer specificerade, vilket betyder att ni, våra kunder, kommer att få en exakt dag för när er leverans kommer att kunna hämtas upp. Detta kommer att minska kötid för våra kunder och även öka vår effektivitet.

Vi vill även påminna våra kunder om vikten av att vara på plats vid den utsatta dagen för hämtning som du fått tilldelat dig.

Här ser ni våra nya rutiner:

➤ Samtliga artiklar i webshopen är beställningsbara för hämtning.

➤ Ni kommer få hämtningsdag tilldelad till er från vår orderavdelning , det är endast under den dagen som ni kan hämta er bekräftade order. 

➤ Vi tillhanda håller ingen expresshämtning.

➤ Hämtning sker någon gång mellan kl 13:00 - 15:00, dock alla arbetsdagar. Du väljer själv under den tiden när du önskar komma - dock endast på den dag du blivit tilldelad.

Du som kund ansvarar för att själv lasta ditt gods, önskas lastningshjälp debiteras 1500:- i startavgift (ingår 1h) därefter debiteras 500:- per påbörjad timme.

➤ Om du som kund inte hämtat ditt gods på bestämt datum och tid, gäller även delleverans, så skickar vi det dagen efter med transportör till den leveransadress som vi har, om ingen annat angetts.

➤ Hämtning avser endast den kundorder som blivit bekräftad av oss. Har du fler kundordrar gäller det endast den som blivit bekräftad.

➤ Hämtning kommer att nekas om du inte kan uppge ditt ordernummer - så ha för vana att alltid ha ditt ordernummer tillgängligt för det du ska hämta upp.

➤ Hämtning kommer inte gälla de som handlat via Svea Finans eller de som handlar via förskottsprislista.


Vi hoppas att ni kommer att uppskatta dessa förändringar och vi är övertygade om att de nya hämtningsrutinerna kommer att förbättra vår service och öka kundnöjdheten. Vi ser fram emot att fortsätta att erbjuda högkvalitativ service framöver.