Admin

Webinar - lär dig vårt unika kalkylverktyg!

Nu är det äntligen dags. Efter månader av finslipning är det den 7 april dags för vårt första webinar där du kan lära dig vårt nya egenutvecklade kalkylverktyg.
Verktyget gör det möjligt för dig att både få en snabb kalkylator på din hemsida - och samla leads med denna. Men också att göra verkligt seriösa och korrekta offerter på några minuter.

Det som är unikt är att verktyget har flera nivåer. 
Allt börjar med en publik och enkel del där besökare på din web själv  kan göra en snabb kalkyl - som tar med ALLT i beräkningarna. Systemet leder besökaren genom processen på ett sätt som gör det kul och lätt att förstå.

Vare kundkalkyl blir ett "lead" som du får tillgång till och där du kan justera detaljer efter samtal eller besök på plats - och göra en riktig offert.  I våra offerter är allt med - från ställningshyra till alla kontakter och återvinning av förpackningar.  Och du kan lägga till både energilager och laddboxar med aktuella stödnivåer. 
Kunden får se direkt sin avkastning på insatt kapital.

Du kan också göra offerter från scratch på under 10 minuter!


Alla inköpspriser baseras på din aktuella prislista hos oss, och i din admin-del anger du själv alla olika påslag, timkostnader, fördyrande  åtgärder, milersättning och annat. Du kan ha olika tariffer på olika produkter och du kan själv hantera användare.

När en offert är godkänd exporterar du den som en order till oss - och behöver inte fundera på om du kom ihåg alla små detaljer!!!

Och allt upplevs av kunden som om det är ditt företag - och bara ditt företag - som är avsändare!

Den 7 april kl 13.30 kör vi vårt första webinarie där vi går igenom verktyget. Kursledare är Claes Odelberg.

Missa det inte. OBS - se gärna till att du har en inloggning till verktyget redan innan webinariet. Maila claes.odelberg@solelgrossisten.se om du saknar det,

OBS - Webinariet är bara öppet för installatörer!

  • Plats: Digitalt (Zoom)
  • Tid: 7 april 13.30
  • Längd: ca 1, timme
  • Kostnad: Gratis för Solelgrossistens kunder.
  • Kursledare: Claes Odelberg/SolelgrossistenUr innehållet:

Så ser det ut för slutkunden
Så ser det ut för dig
Så skapar du offerter
Så skapar du dina egna värden
Så integrerar du kalkylatorn på din egen web