Admin

Snygga och smarta batterilager från Huawei

Nu kommer äntligen Huaweis egna Luna2000-batterier! Batterierna är gjorda för att fungera direkt med Huaweis växelriktare av M0 (3 - 10 kW) och M1-serierna. Systemet bygger på 5 kWh-moduler som enkelt kopplas ihop och byggs ut. Batterierna har också 100% användbar kapacitet så att du verkligen får ut den energimängd du lagrat. Beställ nu för leverans under början av 2021.

Det första som slår en med Huaweis Luna 2000 batterier är att de är snygga… Detta är inte ett rack som ska gömmas, utan prydliga saker som tål att tittas på. Varje modul är på 5 kWh och en styrenhet kan driva 3 moduler - alltså totalt 15 kWh lagring. Dessutom kan man seriekoppla två styrenheter varpå man får en total lagringskapacitet på 30 kWh.

Du behöver inte göra några inställningar eller optimeringar när du kopplar på fler moduler - utan det är ren ”plug-and-play”.

Batterierna är uppbyggda på Litiumjärnfosfat (LiFePo4) som anses vara den kanske säkraste batteriteknik som finns idag. Dessutom innehåller de ingen kobolt. Tekniken gör att batterierna kan använda hela sin lagringskapacitet i praktiskt bruk och har mycket bra cyklingsegeneskaper.

Batterierna kommer att levereras under Q1 2021, men kan förhandsbeställas redan nu. Kontakta oss för prisuppgifter.

» Läs mer här!