Admin

Solelgrossisten lanserar ZnShine solpaneler. Glas-Glas med bra priser.

Nu breddar vi på Solelgrossisten vårt program av solpaneler. Senast in är ZnShine - Glas-Glas-paneler med riktigt bra priser. Särskilt bra för stora installationer och krävande miljöer.

Vi på Solelgrossisten strävar ständigt efter att ha ett riktigt brett utbud av allt som krävs för en solelsinstallation. Vi är inte bundna till några få leverantörer utan knyter till oss nya aktörer efterhand som marknaden ändras. Inte minst när det gäller solpaneler. Det gör det lättare för dig att hitta rätt panel för varje projekt. Dessutom ger det oss större möjlighet att hålla ett bra leveranstempo.

Senast in i vårt sortiment är ZnShines glas-glas paneler med dubbla 2 mm glaslager. Panelerna vi tar in är premiumutförandet med graphen-coating i glaset vilket ger bättre avrinning av smuts även på plattare installationer. Det bidrar också till att panelerna får en lång hållbarhet. Inte minst i miljöer med höga halter av ammoniak i luften som till exempel lantbruk.

Panelerna har 12 års produktgaranti och hela 30 års produktionsgaranti  återförsäkrat i Tyskland av Munich RE.   Ett bolag som med en omsättning på ca 500 miljarder kronor är ett av världens äldsta och största återförsäkringsbolag. Garantin gäller även om tillverkaren inte längre skulle finnas kvar vid en eventuell reklamation. Som kuriosa kan nämnas att Munich RE var det enda försäkringsbolag som klarade av att betala ut all ersättning efter jordbävningen San Francisco 1906…

Bra priser för lite större projekt.
 Vi har förhandlas oss till mycket bra priser på ZnShines glas-glas paneler och tar in dem direkt från tillverkaren. Det gör att de är ett perfekt val på de lite tyngre och större installationerna där du verkligen måste ha en bra kalkyl på sista raden.

Panelerna finns som 290 W poly och 310 w mono.