Admin

Sveriges vassaste kalkylverktyg – snart i din dator

Att sälja solenergi handlar mycket om att räkna, räkna rätt och räkna snabbt. Vi på Solelgrossisten har det senaste året jobbat fram vad vi känner blir marknadens vassaste kalkylverktyg för dig som installatör. Snart är det dags för lansering - här får du lite förhandsinfo.

Vårt kalkylverktyg är både till för att du ska kunna ge dina kunder offerter och för att de själva ska kunna göra snabba kalkyler på din hemsida. Den sistnämnda delen kommer att vara oerhört enkel att använda så att dina besökare verkligen ska vilja testa. På bara någon minut kan de få en uppfattning om pris och lönsamhet.

När en sådan kalkyl är gjord får du all den informationen så att du utifrån kundens egen data kan kolla, justera och komplettera.

Vill du själv göra en skarp offert från noll så tar det dig c:a fem minuter när du är varm i kläderna. Och från offerten kan du sedan direkt göra en inköpsorder i vår shop.

 

Allt är med. På dina villkor. 

Det verkligt unika med vårt verktyg är att det tar hänsyn till allt. Verkligen allt. Ställningshyra, emballagehantering, höjd till takfot, takvinkel, frakter….

Dessutom är det direkt länkat till vår produktdatabas, så att varje gång ett pris ändras så uppdateras verktyget.

Vi har lagt in alla parametrar så att när du börjar arbeta i systemet lägger du bara in dina helt egna värden. Både vad du har för kostnader och vad du har för påslag. Det gäller givetvis alla produkter och fasta kostnader som elektriker och projektering. Men kan även gälla merkostnaden för olika höjder, för olika taktyper, för liggande paneler och så vidare.

Vi har jobbat med solel i sex år - hands on. Och Niklas (vår VD) har personligen installerat många anläggningar under åren och det är han som arbetat direkt med utvecklarna. Vi känner oss trygga i att vi skapat ett verktyg som tar fasta på vad du som installatör verkligen behöver. Inte vad några människor i en projektgrupp tror att du behöver…

Håll ögonen öppna. Snart är det dags för lansering och webinarier…