Maria

Vi har fått nya kollegor!

Solelgrossisten fortsätter att växa och vi har förstärkt vår organisation ytterligare.

Vi välkomnar Jesper och Charlotte a.k.a. Lotta, till vårt härliga gäng. 

Jesper kommer att briljera på vårt lager, tillsammans med övriga i teamet. Detta är en herre med många strängar på sin lyra - han har tidigare arbetat med IT, försäljning, kundmottagare samt inom produktion. På fritiden gillar Jesper att bättra på puls och muskler på gymmet eller ge sig ut på upptäcktsfärd - sitta still är alla fall inte alternativ. 

Vad ser du mest fram emot i din nya roll? Att kunna vara behjälplig i alla områden, att kunna vara så duktig jag kan på det jag gör. 

 Vad tror du blir din främsta utmaning? En svår fråga faktiskt, då det är lite tidigt att kunna svara på den ännu. Men kan tänka mig att det kan bli att samla information om alla produkter.

 Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Båda, men dom senaste året har jag blivit en morgonmänniska. 

 Favoritmat? Som vi säger här i Skåne, en reeeddiig hamburgare! 

 Vilken emoji du använder mest? 😂

 

Lottas huvuduppgift kommer vara att hålla reda på våra pesetas. Hon har tidigare arbetat med redovisning och löner hos små företag, stora företag, i team eller enskilt. Störst av allt är kärleken till siffror men HR ligger även varmt om hjärtat. På fritiden är det träning, umgås med familj och vänner som prioriteras. Lotta har ett eget ordspråk: "Allt löser sig med cava! ". 

Vad ser du mest fram emot i din nya roll? Att det är bred redovisning. Góa kollegor och att jag kör i rätt riktning till och från jobbet, haha! Digitalisering och hoppas även på HR-del så småningom. 

 Vad tror du blir din främsta utmaning? Komma in i alla system och arbetsrutiner. Vill ju kunna allt dag ett! 😊

 Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Måste jag välja är jag nog kvällsmänniska.

 Favoritmat? Sushi för hela slanten! 

 Vilken emoji du använder mest? I telefonen är det många men jag tror ❤️


Varmt välkomna!